Kapteinen er ofte i midten av feiringsmølja. (foto: Manchester United)

Bruno Fernandes brukte ikke mange minuttene på kamparenaen i Premier League etter overgangen fra Sporting i 2020 på å etablere seg i verdens tøffeste liga. Selv om portugiseren må tåle kritikk for å gå gjennom kamper og slå ut med armene og riste oppgitt på hodet, kapteinen som skal bruke all energi på å presse samtlige spillere til maks innsats, er det liten tvil blant Man United-supporterne hvilken spiller som har vært en av de få med kontinuitet på høyt nivå over flere sesonger. Nå stiller United-kapteinen et krystallklart krav til Ratcliffe og ledelsen.

Et krav som United-supporterne selvfølgelig digger.

LES: Der kom tabben vi har vært klar over en stund at Zlatan Ibrahimovic kom til gjøre

De siste månedene har Fernandes vært ryktet på vei bort, men etter en lengre samtale med klubbledelsen tidligere i måneden, bekreftet Fernandes at han blir, klubben har gitt signal på at han er del av United anno 2024/25.

Det kommer likevel ikke uten krav til Ratcliffe og gjengen om at nå skal det bygges, styres, kjøpes og selges for finaler og titler, ellers er Fernandes ute av porten på Old Trafford.

F7: Sky Sports: Manchester United har gjennomført første møte med sterk kandidat til å erstatte Ten Hag

– Jeg elsker å gå ut på Old Trafford mer enn noe annet i verden. Jeg vil ikke forlate klubben. Det har alltid vært min ultimate drøm. Jeg vil bare at mine forventninger skal matche klubbens forventninger. Og hvis du snakker med en supporter, vil de si det samme. Vi skal kjempe om tittelen. Vi ønsker å spille Champions League. Vi skal i cupfinale. Det er standarden, sier Bruno Fernandes bestemt ifølge BBC.

Dermed er det opp til Ratcliffe å overbevise United-kapteinen fra første overgangsvindu og ved oppbygning av organisasjonen at det er slutt på å drømme og prate om titler, nå skal klubben på alle nivåer rigges for suksess.

ENGELSKE KLUBBER: Legenden Jaap Stam meldes på vei inn hos Manchester United i skreddersydd rolle

Fernandes har kontrakt til 2026 med opsjon på ytterligere sesong.