Gracias.

Den franske midtstopperen med det fulle navnet Raphaël Xavier Varane er en av de aller beste i verden. Real Madrid vet det og Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær vet det. Real Madrid har under Zinedine Zidane sin periode som manager gjort en enorm tabbe i hvert fall hvis de ønsket å beholde Varane.

Forsøkene på å tå til lønnskutt i forhandlingene om forlengelse for så å friste med kapteinsbindet hvis han blir bare styrket 28 åringen i sin overbevisning at det, etter ti år i den spanske hovedstaden var på tide å dra videre. Manchester United, som sitter med alle kortene akkurat nå, har allerede kontaktet Real Madrid uten å ha kommet med et konkret bud.

Nå som Manchester United har signert Jadon Sancho rykker Raphael Varane opp på førsteplassen på Ole Gunnar Solskjær sin kjøpsliste.

Les: Kjøper spissen som scorer mer enn Haaland i Bundesliga

Marca skriver at Real Madrid har startet forhandlinger med Real Madrid samtidig som de håper å overtale Raphael Varane til å forlenge sin kontrakt som løper i et år til. – Håpet er at returen til Carlo Ancelotti som manager skal få han til å ombestemme seg.

De siste ti årene har Real Madrid hatt gleden av Varane, nå overtar Manchester United. – De personlige betingelsene mellom klubb og spiller skal ikke bli noe problem. Real Madrid har ikke råd til å la Varane gå gratis neste sommer og kan ikke hindre en overgang, eneste som kan det nå er hvis franskmannen bestemmer seg for å bli.

Les: Endelig er Leeds overgangen på plass etter tre år på lån