Ranheim-spiller bytter klubb og slipper å jobbe i bank

Aleksander Foosnæs

Det å jobbe i bank fremstår som noe av det kjedeligste man kan gjøre, derfor skjønner vi godt at Aleksander Foosnes har lagt inn ekstra treningstimer for å bli god nok for Bodø/Glimt og fotball på heltid.

Foosnæs har signert en toårskontrakt med Glimt. Det melder klubben på sin hjemmeside onsdag.

Les: Haaland og Mario Götze går hver sin vei

Han har tidligere hatt en jobb ved siden av, men blir nå fotballspiller på heltid.

«Dette er en ny utfording for meg, som jeg gleder meg veldig til. Det blir nytt for meg å holde på med fotball på heltid. I Ranheim har jeg hatt jobb i bank ved siden av» sier 25-åringen.

Han kommer fra Ranheim hvor han har spilt siden 2014. Han har også spilt for Rosenborg 2 før det.

Les på Popidol: Velkommen til den perfekte oppvarmingen før United-City kampen

Forrige sesong spilte han 29 kamper i Eliteserien og noterte seg også for ett mål i kampen mot Tromsø.

– Mitt mål er å prøve å spille meg inn på laget og bidra mest mulig inn mot sesongen. Det kommer til å bl i mange kamper og man vet at i løpet av en sesong kan man fort få muligheten. Så vil jeg utvikle meg som spiller, sier han til klubbens hjemmeside.

Ranheim rykket ned fra Eliteserien etter å ha endt på sisteplass på tabellen med 27 poeng.