Ranheim hentet lokal forsterkning i Sandnes Ulf

199
(c) Bilde: Ranheim: Vegard Erlien

Ranheim og Sandnes Ulf er enige om en permanent overgang for Vegard Erlien. Vegard er Byåsengutt og gikk til RBK som 17-åring. Her var han kaptein for RBK sitt juniorlag før turen gikk videre til Sandnes Ulf før 2018-sesongen.

I sitt andre år for Sandnes Ulf og har nærmere 50 kamper for klubben, har han fått mye erfaring på høyt voksent senior nivå. Kontrakten strekker seg ut 2022-sesongen.

Vegard spilte for det meste indreløper i junioralder, men har etter ankomsten i Sandnes blitt omskolert til kantspiller.

Les: Eliteserien i håndball blir REMA 1000-ligaen

«Han har hatt en fin reise, etter tiden i Rosenborg har han fått mye spilletid i Obosligaen for Sandnes ULF. Det er et tøft nivå å spille på. Nå mener vi sammen han er klar for å ta nye steg og et nytt eventyr med oss i Ranheim. Han er god en mot en der han er flink til å dra seg forbi motspiller i høy fart, samtidig som han har en bra skuddfot som kan være en trussel i farlig situasjoner» sier trener Svein Maalen om overgangen til Ranheim sine sider.

Samtidig er han også klar å tydelig på at trønderske fotballspillere må gå en ekstra omvei på til å bli Eliteseriespiller. – Det er vanskelig å gå rett fra juniorstall og inn på A-laget i en Eliteserieklubb, her ser vi Vegard har gjort en enorm innsats på Vestlandet i 1,5 år før han vender snuten hjemmover og Eliteseriekontrakt for Ranheim, legger Maalen til.

– Gleder meg veldig til ta steget i Ranheim, jeg er veldig klar for å ta nye utfordringer i Ranheim, sier Byåsengutten om å komme til Ranheim.

Les på Popidol: Nye «Avengers», «Spider-Man» og «Black Panther» rides kommer til Disney

Med Vegard på laget får vi en ambisiøs gutt og som alltid gir 100% ute på banen. En gutt med ordentlig vinnermentalitet og som hele tiden ønsker å utfordre seg selv til å ta nye steg. Vi henter Vegard på flyplassen i morgen og allerede på onsdag er han klar for trening med oss. Vi er veldig fornøyd med å få Vegard på plass allerede nå.