Rangnick.

Det brygger opp til ny storm på Old Trafford, også nå dreier seg seg om Jesse Lingard. Manchester United foreslo at Jesse Lingard skulle stå over FA-cupkampen mot Middlesbrough, ifølge spilleren selv.
Tull, sier manager Ralf Rangnick i følge Sky Sports.


«Hvorfor skulle jeg ha tillatt det?»

Jesse Lingard (29) var ikke med i troppen da Manchester United ble sendt ut av FA-cupen på straffekonk mot Middlesbrough fredag ​​kveld.

Ifølge midlertidig manager Ralf Rangnick skyldtes dette at Lingard ba om noen dager fri for å «klare tankene». Dette etter at den offensive midtbanespilleren ble igjen på Old Trafford til tross for ønsket om et lån til våren. En uttalelse som Lingard selv tilbakeviste.

«Klubben rådet meg til å være fri av personlige grunner. Men min holdning er klar. Jeg vil alltid være profesjonell når jeg blir bedt om det og gi 100 prosent,» skrev Lingard på Twitter torsdag.

Les: Jesse Lingard mentalt helt ferdig med Manchester United – De ba meg ta ekstra ferie!

Etter exiten fra FA-cupen måtte Rangnick igjen svare på spørsmål om Lingard – og manageren ga ikke mye for spillerens kommentar.

– Vi hadde en utespiller for lite i kamptroppen, så hvorfor skulle jeg ha latt ham ta fire eller fem dager fri?, sier Rangnick ifølge Sky Sports.

Rangnick fortsetter:

– Jeg skulle gjerne hatt ham i troppen, men det var ikke tilfelle og derfor er det ingen vits å snakke om spillere som ikke var tilgjengelige.

Les: ESPN: Liverpool og Manchester City har planen klar for å tappe Arteta for hans største angrepsstjerne