Anthony Martial

Da Ralf Rangnick entret scenen på Old Trafford var det snakk om at spillerne måtte bevise at de fortjente en plass i troppen, Da det nærmet seg overgangsvinduet var tonen en annen, der vikaren presiserte at han ikke ønsket å miste spillere som han kanskje kunne trenge. Anthony Martial har vært en av de mest hissige på å forlate benken til United, nå lykkes franskmannen.

Med to Premier League-kamper denne sesongen fra start, og tydelig ikke inne i varmen hos Rangnick, har Martials representanter vært i kontakt med Sevilla og Juventus. Ifølge Goal fnyste United-ledelsen av et lånetilbud fra La Liga-klubben tidligere i januar, der de ikke møtte kravet fra Manchester på 5 millioner pund i leie pluss full dekning av ukelønna på rundt 2 millioner.

Les: Sørget for at Solskjær mistet jobben – er nå selv sendt på porten

Før Aston Villa-kampen spisset det seg til mellom Martial og Rangnick der United-manageren først slang ut at spilleren nektet å være med i troppen, for så å moderere uttalelsen. Ifølge Goal skal manager og spiller nå slippe å forholde seg til hverandre de neste fem månedene.

Goal hevder Martial har akseptert et solid lønnskutt, og er nå på vei til medisinsk sjekk i Spania. Det første tilbudet fra Sevilla hadde vært på å dekke halve lønna til Martial, franskmannens iver etter å komme seg bort fra Old Trafford og vilje til lønnskutt skal nå ha løst saken.

Les: Landslagskeeper Sten Grytebust trenger ikke pakke kofferten helt enda

Julen Lopetegui og Sevilla, fire fattige poeng bak Real Madrid på La Liga-tabellen, skal nå få en erfaren senterforward som er ekstremt tent på å levere på kamparenaen før Deschamps velger sine menn til VM.

En god løsning for alle parter.