Ralf Rangnick

Den midlertidige manageren i Manchester United Ralf Rangnick har klart å gjøre seg så upopulær at hans jobb som overbetalt konsulent i to år står i fare. – Trolig havner han bare på et eller annet tørkeloft på Old Trafford. Planen var at han skulle være aktivt med å hente inn den neste faste manageren og være aktiv i å strukturere opp et nytt prosjekt.

På spørsmål om Ajax manager Erik ten Hag er riktig for Manchester United hadde han ingen andre uttalelse enn at han er en flink trener og at han ikke ville uttale seg om en annen trener.

Les: Hat trick får ikke Erik ten Hag til å ombestemme seg

Spekulasjonene går høyt om Cristiano Ronaldos fremtid i Manchester United.

Ralf Rangnick som er på defensiven selv etter gårsdagens 3 – 2 eier mot Norwich på Old Trafford vil ikke komme med noen kommentar ifølge VoetbalPrimeur: «Denne avgjørelsen vil bli tatt av den nye treneren i samråd med styret»

Portugiseren har scoret 21 mål på 35 kamper denne sesongen til tross for det hagler kritikken. Neste man ved roret på Old Trafford Erik ten Hag har ikke med Ronaldo i sine planer og har informert Manchester United om dette.

– Til syvende og sist er det ikke min avgjørelse og han er under kontrakt i ett år til, sier Rangnick

– Denne avgjørelsen vil den nye treneren ta i samråd med styret, men han viste i denne kampen, akkurat som mot Tottenham, at han kan gjøre en forskjell.

Ronaldo, som også tilhørte United mellom 2003 og 2009, kom tilbake i fjor sommer etter flere år i Real Madrid og Juventus.