Arne.

Arne Slot fikk spørsmålet om han kommer til å spørre Jürgen Klopp om råd. Dette var før bekreftelsen var på plass, så svaret kom litt feil ut fra nederlenderen, der det nærmest fremsto som det ikke var noe spesielt med Klopp, dette er noe neste trener alltid tar seg litt tid til. Nå får Slot flere råd fra en tidligere Liverpool-manager som ikke venter på å bli spurt.

Rafael Benitez ledet Liverpool 2004-10 og har skrevet seg inn i historiebøkene på Anfield. Spanjolen er opptatt av at nederlenderen starter med å bli kjent med kulturen – og lar den være med å vise vei.

LES: England reiser til EM uten tre tidligere toppscorere

– Mitt største råd til ham eller en hvilken som helst annen manager er at han må være seg selv og samtidig forstå kulturen i klubben og byen han skal jobbe i. Når han først har forstått det, har han tatt et positivt første skritt og han vil bli guidet på rett vei, begynner Benitez til The Telegraph.

Kulturen vil guide treneren på rett vei.

-Med ærlighet, hardt arbeid og suksess kommer respekt og beundring – dette er nøkkelen til å bli akseptert i byen Liverpool, fortsetter Benitez.

Respekt må fortjenes.

Så til forskjellen fra Slots inngang til jobben sammenlignet med Benitez sin i 2004.

-Spør du meg hva som ligger foran Arne Slot, er det viktig å huske konteksten, fordi du må sammenligne Liverpool nå med da jeg kom til i 2004. Det er ikke lett å følge Jürgen Klopp, sier Benitez.

Som mener Slot kommer til det som ser ut til å være et ferdig dekket bord.

-Men det viktigste spørsmålet for enhver manager som kommer til en ny klubb er alltid: Hvor gode er spillerne? Kan de passe slik vi ønsker å spille? Har du allerede et godt lag, kan du vinne umiddelbart, men hvis du overtar et lag som nærmer seg slutten av en syklus eller hvor store spillere ønsker å forlate laget, er utfordringen en annen.

F7: Legenden Toni Kroos har valgt sommeren til å løfte sitt aller siste trofé

Da får vi se hvordan Liverpool-troppen ser ut når vi starter 2024/25-sesongen. Mo Salah har sagt sitt.