Rafael Benitez foran en stor vegg med logoer

Et tydelig tegn på at ikke alt er som det skal være i Merseyside er det faktum at de nå får sin femte manager på bare fem år. – Prosjektet som Carlo Ancelotti satte i gang før han ble hentet til Real Madrid var lovende og håpet nå er at en tilsvarende meritert manager skal klare å ta stafettpinnen videre på en god måte.

Den tidligere Liverpool sjefen Rafael Benitez er til høylytte protester fra Everton fans ansatte på en treårskontrakt som manager for Everton.

Les: Fotballnomaden Steven Caulker klar for ny medisinsk test

«Jeg er henrykt over å kunne slutte meg til Everton. Klubben har gjennom denne prosessen vist ambisjoner som imponerer meg. Jeg tror klubben har noe stort på gang»

Ansettelsen vekker sterke følelser i Liverpool. Da de første ryktene kom om at spanjolen var aktuell for Everton-jobben, reagerte mange av klubbens supportere med sinne i sosiale medier.

Nylig ble et funnet et banner i nærheten av Benitez’ hjem med påskriften «Vi vet hvor du bor. Ikke signer».

Les: Everton-fans vet hvor Rafael Benítez bor!

Det er 61-åringens fortid i Liverpool som holdes mot ham. Mellom 2004 og 2010 ledet han Evertons byrival. Han har også vært innom Chelsea og Newcastle i Premier League.

I januar forlot Benitez en trenerjobb i kinesisk fotball. Elleve år er gått siden Benitez fikk sparken i Liverpool, men familien hans bor fortsatt på Merseyside.

Everton måtte på managerjakt da Carlo Ancelotti nylig hoppet av for å bli Real Madrid-trener.