Asmir Begovic

Den bosniske keeperen Asmir Begovic har signert en kontrakt med Everton på ett år. 34 åringen kom til Bournemouth i 2017 fra Chelsea (før det Stoke). – Det har blitt utlån til Qarabag og AC Milan.

Etter et solid sesonglån i Everton, har den svenske landslagskeeperen Robin Olsen (31) returnert til moderklubben Roma etter at avtalen hans gikk ut i slutten av juni. – Dette åpnet opp Asmir Begovic.

Everton manager Rafael Benitez første signering siden han tok ledelsen på Goodison Park forrige måned ble Andros Townsend bare noe timer senere Asmir Begovic på plass.

Les: Andros Townsend gjør et byks opp fra Crystal Palace

Benitez har den talentfulle 21 år gamle Joao Virginia, men har valgt en mer erfaren målvakt for å utfordre den engelske landslagskeeperen Jordan Pickford.


Etter å ha kommet tilbake til klubben fra AC Milan i august i fjor, startet Begovic 45 Championship kamper, og hadde 4050 minutter i mål. Han holdt buret rent 15 ganger forrige sesong.

«Muligheter som dette kommer ikke hver dag, så jeg er beæret og glad for å være her.

«Ambisjonen er å få denne klubben dit den hører hjemme. Vi ønsker å være utfordrende for de europeiske turneene, utfordrende for trofeer og være i det øverste sjiktet i ligaen.»

Les: Raphael Varane er tilbake i Madrid for pre-season