Løfter ungdommen opp og frem. (foto: chelsea, twitter)

Problemer med å akklimatisere seg til engelsk fotball, Pulisic? Jürgen Klopp har drømt om å hente den amerikanske læregutten til Liverpool, men det var Chelsea som gikk fra ord til handling og leverte det beste tilbudet til Dortmund-spilleren.

Trodde nok Pulisic.

Eden Hazard var historie på Stamford Bridge og klubben trengte et nytt kreativt hurtigtog til å fylle deler av de belgiske skoene.

Les: Neymar gjør alt for å komme inn i varmen hos «kjærsten»

Syv runder ut i sesongens Premier League er Pulisic alt annet enn tilfreds.

21-åringen ble sittende på innbytterbenken 90 minutter i strekk i 2-0-seieren over Brighton på lørdag. Dermed er 4 av 5 kamper tilbragt i overtrekksdrakt.

-Selvfølgelig er det veldig frustrerende, sier Pulisic til NBC Sports etter kampen.

Og føyer til at han skal jobbe hardt for å komme inn i fotballkrigen.

Les på Popidol: Skal du spille på Premier League?

Lampard har så langt funnet sine favoritter i Mason Mount, Pedro, Ross Barkley og Willian som støtte til spissen Tammy Abraham.

Nå fikk riktignok Pulisic være med – og bidro med asssist – da Chelsea vant 7-1 over fjerdedivisjonslaget Grimsby Town, men for én som er løftet frem som en av de virkelig store talentene, gir nok dette en litt flau smak.

Og skulle noen være i tvil om at Pulisic har et stykke igjen før han starter fast:

-Han trenger tid til å tilpasse seg, men vi støtter ham i det… Hans tid vil komme, sier Lampard til NBC.

Les: Solskjær beskriver den neste United-signeringen

En ting er sikkert; blir ikke Pulisic knekket av benkeslitingen og forsvinner i januar, kan noe virkelig bra komme ut av motstanden Lampard gir 21-åringen på veien.