Var vist ikke så dårlig likevel. (foto: psg)

Noe av det første Thomas Tuchel foretok seg da han kom til Paris var å ta en prat med Neymar. Den nye PSG-treneren gikk så langt som å vise at han hadde stor forståelse for at verdensstjernen fikk særbehandling. Sunn fornuft, beskrev han det som. Det er bare det at sterke krefter river i Neymar og beskriver det som galskap å bli værende i Paris.

Denne gangen er det den Brasilianske fotball-stjernen Rivaldo som deler sine sterke meninger om landsmannens klubbvalg.

Hold deg unna Paris!

-Jeg tror han må bytte til Real Madrid eller en klubb i England for å ha større sjanser for å vinne Ballon d´Or. Vi vet alle at den franske ligaen ikke holder det samme nivået som i Spania eller i England. Her vil han han større sjanse for å vinne Champions League, og dermed større sjanser for å bli den beste i verden, sier Rivaldo ifølge Sky Sports.

Les: Neymar viste seg endelig fram – på banen!

Hvis Tuchel skal finne noe lyspunkter i denne uttalelsen, må det være at Rivaldo i tillegg til briljante ferdigheter, også huskes for en mindre flatterende episode i en gruppespillkamp mot Tyrkia.

Med ballen ute av spill, sendte tyrkeren Hakan Ünsal ballen mot Rivaldo, som ventet ved cornerflagget. Rivaldo fikk ballen i knærne, men falt plutselig mot bakken mens han holdt mot ansiktet sitt. Dommeren viste ut tyrkeren på grunn av gult kort nr. 2. Etter en videogjennomgang fikk Rivaldo en bot på 11 670 Sveitserfranc av FIFA.

Etter dette ble Rivaldo husket som den store skuespilleren.

Vet ikke om det hjalp noe, Tuchel?

Les også: Benitez kom med meldingen Liverpool-supporterne digger å høre

————————————–

Bestill Blålinker. Kommersielle linker er en perfekt måte å bygge søkeverdi

Pluss Bilpleie er en komplett leverandør av bilpleietjenester i Oslo

Trenger du en etterforsker med erfaring fra Politiet – Jan Arnt Skjolde 

F7.no mange over, ingen ved siden

Sjekk ut oddsen i neste kamp