Kylian Mbappe og Mauro Icardi

Et år til i klubben. Og så er det slutt.Kylian Mbappe har ett sterkt ønske om å forlate den franske storklubben. Det etter at klubben spilte en historisk finale i mesterligaen. Det er den engelske storavisen The Times, som sitter på informasjon om at den franske superstjernen ønsker en overgang til enten Premier Legaue eller den spanske toppdivisjonen.

Blant klubbene som skal ha vist interesse for angriperen er Manchester City, Chelsea fra Premier League. Mens i Spania er han koblet med Real Madrid og Barcelona. Spilleren som i 2017 bel hentet på lån til PSG fra Monaco, før det senere ble en overgang på permanentbasis. Han ble også den nest dyreste fotballspilleren noensinne.

Les: Drømmescoring da Stabæk slo tilbake mot Haugesund

Den 21 år gamle spissen har kontrakt med sin nåværende klubb frem til 2022, og han har så langt avvist enhver snakk om forlengelse og en forbedret kontrakt. I følge The Times har Kylian Mbappe ‘gjort det klart at han bare vil spille en sesong til i Paris. Før han vil melde overgang til en annen klubbe.

Hvem ønsker ham?

Allerede i 2017 var Real Madrid sterkt inne i bildet om ett kjøp av spilleren. Siden den gangen har den spanske storklubben vært en gjenganger i media. Ifølge AS, som ofte er godt informert om hendelsene i Real Madrid, har trener Zinedine Zidane en plan om å hente Kylian Mbappe allerede neste sommer.

Les: Bekreftet Alessandro Florenzi er på plass

Zidane ønsker å bygget laget rundt «kronjuvelen» i ett nytt prosjekt hos Los Blancos. Med andre ord vil nok klubben grave dypt i pengepungen for å signere spilleren. Franskmannen har ennå ikke vært på banen for PSG.

Klubben har bare spilt en enkelt kamp i den nylig startede 2020-21-Ligue 1, hvor Kylian Mbappe sammen med flere andre av stjernene ikke var til stede ettersom de testet positivt på kornaviruset.

Les: Conro Mcgregor arrestert på Korsika