PSG-manageren ikke lenger så keen på å forsvare Neymar

284
Ble verken plan A eller B. (foto: psg, twitter)

På søndagens 3-0-kamp mot Nimes var det den fraværende brasilianer igjen i fokuset. Igjen. Ikke så rart at Thomas Tuchel går lei av de gjentagende spørsmålene om den ene av spillerne som ikke bidrar «til fellesskapet».

Derfor var det kanskje ikke så rart at Tuchel går fra uforbeholden støtte av Neymar til å bli litt mer flytende.

Les: RMC Sport: Det er enighet om Coutinho-overgang

Det var etter PSG-supporteres protest fra tribunen at Tuchel fikk spørsmålet.

-Det er vanskelig og jeg vet ikke hva jeg skal si. Jeg hørte ikke sangene, men så det på kollegaene mines telefoner. Om jeg kan forstå reaksjonene? Ja og nei. Han er stadig vår spiller, min spiller, og jeg beskytter alle mine spillere. Men jeg kan forstå at ikke alle liker hva han sier og hva han har gjort, sier Tuchel ifølge L´Equipe.


Betyr dette at PSG ikke opplever noe tap ved Neymar-exiten?

-Man vil alltid mangle kreativiteten, for han kan finne løsninger ingen andre kan. Han kan skape rom med sine bevegelser og bidra med fart og driblinger, avslutter Tuchel.

Les: Neymar ble bedt om å ha seg vekk

Vi tenker dere klarer dere fint, Thomas. Det har tross alt ikke vært så altfor mye fotballsparking fra Neymar det siste året.