Har bevist, kan få ønsket oppfylt.

Når det gjelder kampen om poeng og seire finnes det ingen medfølelse hos de største klubbene. Heller ikke på overgangsmarkedet.

Ronald Koeman har helt siden han returnerte til Camp Nou pratet varmt om vingen Barcelona bare må skaffe seg. Koeman har fått oppleve Memphis Depay på nært hold som landslagstrener for Nederland, og har sett at urokråka fra Old Trafford er erstattet med en fullblods profesjonell som kan løfte Barcelona tilbake mot toppen.

Les: Guardiolas lettelse sier alt om det Solskjær har på gang hos United

Forrige sommer gjorde Barcelona at fremstøt for å sikre seg Lyon-spilleren. Det var ikke mye som hindret overgangen, men ifølge Football-espana var lønnskravene til Depay en utfordring for budsjettet til Barcelona.

Til sommeren løper kontrakten til Memphis ut med Lyon, noe som vil gi Barcelona muligheten til å putte pengene i lønnsutgiften på den nederlandske free agent, men ifølge Mundo Deportivo har oljefondet i Paris bestemt seg for å overby Barcelona.

Les på F7: Ajax-stjerne og landslagsspiller arrestert

Den spanske avisen hevder PSG tiltrekkes av free agent-statusen til Depay i sommer. For Barcelona betyr dette en irriterende brysom konkurrent om signaturen, noe som kan tvinge Barcelona til å hente frem noen hundre millioner i januar for å komme først til Depay.

Med Barcelonas økonomiske situasjon blir dette en utfordring. Ingen salg av Barcelona-spillere med overgangssum som monner, ingen Memphis Depay i januar.

Og til sommeren står PSG klare for å overbevise nederlenderen om at de virkelig store penga ligger i Paris.

Les: Det totale kaoset i Dortmund kan sende Haaland ut før tiden