Yes, boss.

Daily Mail skriver at den italienske klubben Napoli har fått opp øyene for Alexsander Sørloth som har på utlån i Tyrkia har bøttet inn mål. – Stemmer det at Napoli har tenkt til å ta frem det store sjekkheftet og at Trabzonspor har en gunstig utkjøpsavtale vil den tyrkiske klubbens økonomiske problemer være et avsluttet kapittel.

Alexander Sørloth er en av Europas heteste spisser og Med 23 mål på 33 kamper i den tyrkiske ligaen er han en magnet på storklubber.

Les: Toppscorer i Tyrkia, men fortsatt usikkert for Alexander Sørloth

Den norske kraftspissen er fortsatt Crystal Palace-eiendom, men ble satt på sidelinjen i London. Etter et utlån til belgiske Genk, dro den tidligere Bodø/Glimt- og Rosenborg-spissen videre på utlån til tyrkiske Trabzonspor.

I Tyrkia har karrieren virkelig skutt fart, for Sørloth har vært en enorm suksess for laget som kan sikre andreplassen i Super Lig førstkommende søndag. Landslagsspissen har nettet 23 mål og levert åtte målgivende for Trabzonspor denne sesongen. Til sammenligning har Crystal Palace scoret 30 mål på 37 kamper i Premier League. (De befinner seg på en trist 14.plass).

Les på F7: Ekstremt sjelden «har aldri sett noe lignende»

I utgangspunktet har Crystal Palace og Trabzonspor blitt enige om en to-årig låneavtale for Sørloth, med en kjøpsopsjon på 70 millioner kroner. I tillegg til Napoli, skal også Fiorentina og tyske Wolfsburg være interessert i spissens tjenester.

Den engelske avisen skriver videre at Napoli er villige til å betale 22 millioner pund for Sørloth, noe som tilsier litt over 250 millioner norske kroner.