Følger planen. (foto: united, twitter)

Manchester United har tyngden til å bære de største overgangene. Så når Woodward og gjengen så langt bare har hentet inn en Ajax-spiller, blir dette overgangsvinduet sett på som en gedigen nedtur. Nå reagerer Solskjær på ordet bare.

-Jeg mener det er å vise litt disrespect overfor Donny nå man sier at han er den eneste, fordi han er av toppklassse. Han forsterker laget vår, begynner Solskjær ifølge Goal.

Les: Ancelotti forhandler om United-spilleren Solskjær ikke trenger, men bør frykte

Nederlenderen har allerede vist at han har akklimatisert seg på rekordtid. Man of the Match hos United og scoring i første Premier League-kamp da resten av angrepet sviktet mot Palace.

-Andre klubber har fått lov til å gjøre hva de enn ville og hva de føler de kan. Vi jobber hardt for å ha et konkurransedyktig lag, og når og hvis det kommer oppdateringer, skal vi gi dem, avslutter Solskjær.

Hvis.

Les på Engelske klubber: Innrykk fra Hollywood: Ryan Reynolds har selvfølgelig kjøpt seg engelsk fotballklubb

På lørdag er det Brighton som skal gjøre alt for at United fortsetter å ha Gary Neville hengende etter seg og pressen på hjul med utrettelige spørsmål om forsterkninger.

Les: Neville: United har ikke noe valg – er ikke i nærheten av tittel

Vi minner oss selv på at United for litt over et halvt år siden dro inn Bruno Fernandes som egenhendig endret dynamikken hos United. Da endte det på en sterk 3. plass og CL-kvalifisering. Donny van de Beek er, som Solskjær sier, en toppspiller som også kommer til å sende United de ekstra kneppene opp mot toppen.

Hva som skjer på overgangsmarkedet de neste ti dagene for United blir en bonus. United er per i dag rustet for å ta tre poeng mot alle, men trofeet til Solskjær som er varslet om toårs-tid, det er det ingen vits å stresse med.

United følger planen som ble lagt da Solskjær tok over som permanent manager i 2019. Det kommer til å gjøre vondt denne sesongen, men resultatet kommer – med eller uten Jadon Sancho.

Les: Koeman gir Coutinho drakta som bekrefter alt!