President, Florentino Pérez: «Han har en stor fremtid i Real Madrid»

Martin Ødegaard

Ajax har etter de har sett hva Martin Ødegaard får til med ball denne sesongen økt sitt «bud» til ca 200 millioner kroner, men nå er det ingen som tror de får tilslaget lenger. – Det som lenge så ut som en tabbe kan nå bli et skikkelig varp for klubben og dens mektige president Florentino Pérez.

Presidenten var aktivt med i sin tid (2015, begynner å bli lenge siden) da Martin Ødegaard ble Real Madrid spiller, etter det har det vært forbausende stille, men i et radioprogram i går kveld kunne han ikke stoppe å skryte av Martin og av sin egen rolle i at de hadde funnet han.

Les: Martin Ødegaard åpnet ballet og sendte Vitesse til Playoff-finale

Perez gjestet mandag kveld programmet El Transistor på radiokanalen Onda Cero. Der lettet han på sløret om Sergio Ramos, Cristiano Ronaldo og Martin Ødegaard.

Les på Popidol: Kostymedramaet «Gentleman Jack» fortsetter

«Martin Ødegaard kom hit som 16-åring. Nå er han 20. Han er blant de to-tre beste spillerne i Nederland. Om to-tre år vil han være blant stjernene i Real Madrid»

Perez var positiv i et intervju med VG i desember også, men langt mer dempet: «Ødegaard har hatt en god utvikling. Vi har et håp om at han en dag kan spille på førstelaget i Real Madrid»

Ødegaard storspiller i Vitesse i Nederland denne sesongen, der Ødegaard står med ni mål og 12 målgivende pasninger i serien

Les: Aston Villa klare for Premier League og de tar med seg Ørjan Nyland