Farke har fått skikkelig fart på Leeds angrepet. (foto: leeds, twitter)

Leeds ble naturlig nok tappet for flere av de beste spillerne etter det bitre nedrykket fra Premier League. Tilbake i Championship jobber gjengen fra Elland Road for å ikke synke tilbake i den sportslige gjørma som hindrer retur til verdens tøffeste liga.

Leicester er på god vei til å cruise mot en direkte retur til PL med imponerende 58 poeng på 23 kamper. Leeds ligger i god posisjon for å følge Leicester, fem poeng bak Ipswich på den andre direkte opprykksplassen. Nå kretser Premier League-klubber rundt for å tappe Leeds for flere av sine beste spillere.

LES: Arsenal går for målmaskin Ronny Deila absolutt ikke vil selge

For sukessen til Crysencio Summerville har blitt registrert på balløya. Den hollandske vingen som ble hentet fra Feyenoord i 2020, har denne sesongen fått et skikkelig gjennombrudd. 22-åringen står med imponerende 11 scoringer og 6 assists på 20 Championship-kamper, ligaens 3. mestscorende spiller etter 23 kamper.

Ifølge den hyperaktive overgangsjournalist Romano er flere Premier League-klubber interessert i å signere angrepsspilleren, med Aston Villa først i køen.

Leeds takket i sommer nei til bud på 20 millioner pund fra Burnley og er ikke overraskende uinteressert i å selge Summerville halvveis i sesongen. 22-åringen har kontrakt til 2026, så det er ikke noe hastverk hos Leeds med å selge.

Vi har likevel tidligere sett lignende situasjoner der Premier League-klubber presser frem en signering med bud de mindre klubbene ikke kan takke nei til eller muligheter spilleren mentalt ikke er klar for å gå glipp av.

ENGELSKE KLUBBER: To United-spillere står i veien for Premier League-suksess for Højlund