Ramsdale da han var Number One. (foto: arsenal, twitter)

«Han er modig». Dette var rosen Ramsdale fikk av manageren som har holdt ham utenfor Premier League-arenaen siden begynnelsen av september. Aaron Ramsdale var tydelig nervøs da han endelig fikk muligheten. Ikke på grunn av tillit, men fordi David Raya ikke kunne spille mot sin moderklubb Brentford. Det holdt likevel til clean sheet for Ramsdale etter 0-1 seieren, men gjorde neppe mye for selvtilliten til engelskmannen som er avhengig av spilletid før EM-sluttspillet i sommer. Nå står en Premier League-klubb klar til å «redde» Ramsdale.

Ifølge journalist Alex Wood passer Ramsdale perfekt inn i det som skjer hos Wolverhampton.

LES: Har allerede kjøpt hus i Madrid

-Wolves ser muligheten til en januar deal for Ramsdale. Nåværende førstekeeper Jose Sa er jaktet av flere saudiarabiske klubber og Gary O’Neil er keen på å cashe inn. Hvis Sa går, er Ramsdale øremerket som toppmål for å erstatte ham, hevder Wood.

Wolverhampton er kun ute etter en leieavtale ut sesongen, for Aaron Ramsdale kan dette være en garanti for full spilletid og mulighet til å kjempe seg inn i Gareth Southgates EM-tropp. Mikel Arteta vil nødig gi fra seg sin luksussituasjon med to toppkeepere i troppen.

Resultater og tabell Premier League

RADIOSPORTEN: Jadon Sancho har fått «junior-stempel» i Bundesliga