Potensialet Manchester United bør ta seg tid til å utnytte

Ikke gi opp ennå. (foto: fred, twitter)

Skal vi tro den tidligere treneren, sitter Manchester United på et helt enestående talent. Spørsmålet er om klubben har tid til å la ham vokse.

Den 25-åringe brasilianeren Fred har liksom ikke helt kommet i gang på Old Trafford med 8 kamper og 1 scoring så langt i sesongen. Det vitner om at han har vært med og kjempet, men uten å ha gjort noe spesielt ut av seg.

Har vist seg frem, men fortsatt ikke helt. (foto: manchester united, twitter)

Ennå.

Ifølge Paulo Fonseca, brasilianerens tidligere trener hos Shaktar Dontesk, sitter United på en spiller med potensialet til å bli en av de viktigste spillerne i England.

-Han er et stort talent og utvikler seg fortsatt. Jeg har ingen tvil om at han vil få en stor fremtid hos United. Men selvfølgelig trenger han tid. Det er helt andre forhold enn han hadde i Ukraina. Han er sterk og mobil, med kvalitetene til å kunne bygge opp spillet, men han er også god til å rykke fra midtbanen og starte angrep på begge sidene, sier Fonseca ifølge ESPN.

Trives hvertfall godt med gutta. (foto: fred, twitter)

United trenger at Fred viser frem dette allerede på onsdag. Da venter Juventus i Champions League. Og de kommer til å utnytte hvis 25-åringen fortsatt jobber med å finne seg tilrette.

Les: «Alle vet at de er bedre enn Liverpool»