(c) Bilde: Premier League: Mason Greenwood

Mason Greenwoods kausjon er forlenget til sommeren etter at han ble arrestert for voldtekt.

Man Utd-spissen skulle egentlig få svar på anmeldelsen i morgen, men politiet har søkt domstolen om å forlenge kausjonen hans.

De bekrefter nå at høringen ikke vil bli før midten av juni. Dette betyr at Greenwood må vente til sommeren for å finne ut om han vil bli siktet eller ikke.

LES OGSÅ: Barcelona flytter fra Nou Camp

Greater Manchester Police sa:
«Vi fortsetter å etterforske en rapport som ble sendt til oss søndag 30. januar med bilder og videoer lagt ut på sosiale medier av en kvinne som rapporterte hendelser med fysisk vold.

«En 20 år gammel mann som ble arrestert den dagen, mistenkt for voldtekt og overfall av en kvinne, og drapstrusler, er fortsatt mot kausjon.

«Det er søkt domstolene om å få forlenget kausjonen utover lørdag 30. april, og høringen er ventet å finne sted i midten av juni.

«Mistenkte vil forbli på betinget kausjon frem til datoen for rettsmøtet.»

Greenwood tilbrakte tre netter i varetekt etter at politiet gikk til aksjon i hjemmet hans i Bowdon, i januar. Han ble løslatt 2. februar og har holdt en lav profil siden. Spissen forblir suspendert fra United, men mottar fortsatt sin lønn på £75 000 i uken i påvente av utfallet av en straffesak.

LES: Sjekk utskjelte Ronaldos utrolige statistikk

Klubben ble tidligere tvunget til å gi ut en uttalelse som bekrefter at det ikke har vært noen endring i Greenwoods status. De sa først at de ikke godtar vold av noe slag, men suspenderte senere Greenwood etter at politiet startet en etterforskning.

Noen fans oppdaget at spilleren fortsatt var synlig på klubbens nettside – noe som førte til spekulasjoner om at han var på vei tilbake, men klubben uttalte at det har ikke vært noen endring i Masons status.

Greenwood har blitt fjernet fra FIFA 22 og droppet av sponsoren Nike i kjølvannet av påstandene.

Football Manager 2022 har også bekreftet at han ikke vil være med etter deres siste oppdatering.

Alle varer som bærer nr. 11 er fjernet fra klubbens offisielle side, og lagkameratene har sluttet å følge ham på Instagram.