Should I stay, or should I go, da-da-da-da. (foto: united, twitter)

Etter 6-2 festen på Old Trafford er det ikke en kjeft i verden som tør komme med kritikk av Manchester United, Solskjær eller spillerne. Bortsett fra Paul Pogba.

Franskmannen sto for én av scoringene i den helt ville målorgien i andre omgang, men tar seg tid til å riste på hodet over seg selv.

Les: Ikke akkurat United-takter over Arsenal og Ødegaard

For når franskmannen beveger seg inn i egen 16-meter er det bare å holde pusten. På torsdag ga håndballstuntet til Pogba straffe til Roma og mulighet til å redusere til 1-1 etter femten minutter.

Hadde straffen som slapp Roma inn i kampen og til 2-1 før pause sendt United til tap, hadde Pogba garantert blitt hengt ut som syndebukk. Men med 6-2 og Pogba-scoring, kunne franskmannen koste på seg å underholde journalistene.

Les på Engelske klubber: Tysk media: Manchester United jakter supermann Lewandowski

Just don´t tackle! Jeg vet ikke hvordan jeg skal takle. Hvorfor skal jeg takle? Det er ikke mitt problem. Jeg forsøker å takle for å være the English guy. Jeg må trene mer. Jeg må trene mer på å takle uten armer. Det er uflaks, jeg har vært mye uheldig denne sesongen with penalties, sier Pogba til BT Sport.

Det endte bra denne gangen, men vi må si oss enig med Pogba: Tren mer på å takle uten armer – eller hold deg utenfor egen sekstenmeter. Please.

Les: Bekreftet: Er ingen bedre klubb i verden for Edinson Cavani