Pochettino stiller heftig krav til Woodward etter å ha gitt Man Utd sitt ord

Mauricio og Ole Gunnar
Top Article ad

En veldig god grunn til å like tidligere Tottenham manager Mauricio Pochettino i tillegg til å være ekstremt dyktig i jobben sin er det faktum at han ikke har eller ønsker å ha en agent. – Han forhandler sine egne avtaler og han karrière har ikke lidd av den grunn.

Da Ole Gunnar Solskjær ble hentet som midlertidig manager til Manchester United var ikke Pochettino ledig på markedet og i motsetning til andre han jobber for den klubben han jobber for, det er ikke snakk om å bryte en avtale.

Les: Nok en milliardær planlegger kjøp av Premier League-klubb

Les på Popidol: Barcelona-manager ble droppet av Premier League-klubb

Pochettino ble sparket av Tottenham i november etter en dårlig start på sesongen, bare fem måneder etter å ha ledet klubben til deres første Champions League-finale. – Spurs fans har fortsatt litt sinne inne seg etter den avgjørelsen.

Argentineren er for øyeblikket den mest etterspurte manageren uten jobb, og han var en av de som dukket opp som aktuelt til Barcelona-jobben i forkant av deres beslutning om å gå for ukjente Quique Setien som Ernesto Valverdes erstatter.

Les: Bli kjent med Barcelona manageren – vi lover ikke at du holder deg våken

Det er en rimelig etablert oppfatning i engelsk presse om at de røde djevlene viser Solskjær døren dersom de ikke klarer å kvalifisere seg til Champions League igjen neste sesong.

talkSPORT-journalisten Phil Brown hevder at United har hatt hemmelige diskusjoner med Pochettino om overtakelse på slutten av sesongen. Han sier at argentineren har gitt United en viss garanti for at han vil ta ansvaret – men ikke før sesongslutt.

Les på Popidol: Man skjønner James Bond blir rimelig mørk når Billie Eilish lager tittellåta

«Det jeg har blitt fortalt er at United har snakket med Pochettino i noen uker nå,» sa Brown. «Men han vil ikke jobben før sesongslutt.»

Solskjær ser ut til å ha overvunnet en steinete høst for å komme tilbake på banen med United, selv om mye av hans fremtid i rollen vil avhenge av hvordan resten av sesongen panderer ut, og til tross for påstander har senior United-stjerner bedt klubbens eiere om ikke å vise nordmannen døren.

Imidlertid er Brown fast fast Pochettino har blitt kontaktet og det er holdt forhandlinger.

«Jeg har blitt fortalt av noen som jeg kjenner og som jeg stoler på 100 prosent på. De har gitt meg ting i det siste og jeg har blitt slått av hvor godt de er informert,» så insisterte han. i Podcasten «De har snakket med Pochettino i noen uker, men mest sannsynlig vil det være på slutten av sesongen hvis noe skjer.»

Brown hevdet også oppsiktsvekkende at han er blitt informert om at Pochettino har sagt til Manchester United at han bare vil ta jobben hvis den meget upopulære konserndirektøren Ed Woodward blir tatt av alle fotball- og overføringssaker på Old Trafford.

«Han vil ikke ta jobben før visse krav er oppfylt,» kommenterte Brown med henvisning til Woodward.

Og Brown sa på sin Beyond the Pitch-podcast: «Pochettino har ikke en agent, det kan ikke sees at Ed Woodward snakker med Pochettino offentlig, så de utpekte en person som skal megle.

”Jeg kan ikke si hvem den personen er. Han vil ikke ha jobben før sommeren.»

«Han krever en garanti for at en fotballdirektør kommer, og fotballdirektøren ikke kan være Ed Woodward.

«Han vil ha full frihet i saker om førstelag, inkludert hvem som kan selges. Han vil at Ed Woodward skal gå bort fra alt fotball i det hele tatt og at midler blir gjort tilgjengelig for kjøp. ”

Pochettino skal ennå ikke kommentere den siste spekulasjonen som knytter ham til United, men opplyste før jul at han var “åpen” for tilbud.

“Når jeg sier at jeg er åpen, er jeg åpen. Jeg kan ikke si at jeg er åpen, men jeg er lukket for noen, ”sa Pochettino. «Det er annerledes hvis du får en tilnærming og du lytter og sier ja eller nei. Det er annerledes.

«Men du kan ikke si at jeg er åpen, men at jeg ikke er åpen. Du er åpen og så er du åpen. Alt kan skje.

«Når jeg sier at jeg er åpen, er jeg åpen for å lytte til noen klubb.»