Poch bygger og bygger, men.. (foto: chelsea, x)

Chelsea-manager Mauricio Pochettino er ønsket av Serie A-gigantene AC Milan midt i hans usikre fremtid på Stamford Bridge.

52-åringen ble utnevnt av de blå i fjor sommer, men en skuffende sesong har sørget for at det for tiden er mye snakk om at det snart er slutt på oppholdet på Stamford Brigde.

Les: Bayern München oppfordret til å selge Harry Kane

Pochettino har ledet Chelsea til tre påfølgende Premier League-seire, men klubben i vest London led et ydmykende 5-0-tap mot Arsenal i slutten av april og har ikke klart å nå målene for sesongen.

Todd Boehly og Clearlake Capital skal diskutere Pochettinos fremtid på Stamford Bridge når sesongen nærmer seg slutten, og mange forventer at argentineren blir sparket.

Med Pochettino potensielt tilgjengelig denne sommeren, har AC Milan valgt ham som en mulig erstatter for Stefano Pioli, ifølge Repubblica. Pioli forventes å forlate San Siro etter en dårlig sesong i Serie A, og AC Milan har blitt koblet til en rekke navn mens de leter etter en etterfølger.

Portos Sergio Conceicao er for tiden favoritten til å ta over i Milan, men de italienske gigantene er også interessert i Pochettino og vil ta kontakt hvis han blir sparket av Chelsea.

Hva har Mauricio Pochettino sagt? – Mange ord!
Pochettino antydet nylig at han kunne forlate Chelsea på egen hånd denne sommeren. «Hvis vi er glade, perfekt. Men det er ikke bare hvis eierne er fornøyde eller sportsdirektørene fornøyde.

«Hvis vi er fornøyde, må du spørre oss også fordi vi kanskje ikke er fornøyde og vi aksepterer situasjonen og vi må dele oss. Det kommer ikke til å være første gang trenerteamet, på slutten av sesongen, bestemmer seg for å ikke fortsette.

«Men i denne enden er det alltid motsatt vei, det er alltid eierne eller sportsdirektørene. De kan si i morgen, kanskje jeg kan si «Jeg vil dra.» Det er to parter som skal ta en avgjørelse.

«Fordi Chelsea ikke er fornøyd, eierne eller sportsdirektørene. Kanskje vi ikke er fornøyde fordi vi kommer hit med en jobb å gjøre og til slutt har det ikke skjedd som vi forventer. Jeg sier ikke at jeg ikke er fornøyd, men det er alltid den ene siden og kanskje [vi må se på] den andre siden.»

Chelsea ligger for øyeblikket på sjuende plass på Premier League-tabellen og er på vei til å sikre europeisk fotball dersom Manchester United ikke klarer å slå Manchester City i FA-cupfinalen.

Les på F7: Manchester United manageren høres ut som en norsk landslagssjef