Pochettino: Nå må vi starte neste prosjekt

Så du den, Wayne? (foto: tottenham, twitter)

Ta det med ro, Tottenham-supportere, manageren skal ikke sette i gang et nytt stadion prosjekt. Kaosprosessen med det som blir en moderne versjon av White Hart Lane (trist at navnet er borte) holder. Denne gangen er det snakk om å starte prosessen med å fylle premieskapet med trofeer.

Stadion-byggingen har tappet Tottenham for ressurser og krefter. Nå ber Mauricio Pochettino om at byggeprosessen med troppen kommer i gang.

Fotballens nye Colosseum. (foto: tottenham, twitter)

Les: På tirsdag kan Solskjær viske ut nok en United-svakhet

På tross av to overgangsvinduer uten kjøp av spillere, har Tottenham klart å henge med i toppen av Premier League – det vil si helt til Arsenal passerte dem denne uken. Men Pochettino vil mer.

Nå kan vi begynne den virkelige jobben. (foto: tottenham, twitter)

-Neste sesong trenger vi å starte på et nytt prosjekt, et nytt kapittel. Om det tar to, tre eller fire år – det avhenger av hva styreleder Levy bestemmer seg for. Et nytt kapittel kan bety at vi prater på en annen måte, handler på en annen måte. På sikt skal vi plassere Tottenham i en posisjon klubben fortjener, sier Pochettino ifølge Evening Standard.

Holdt bare nesten mot Liverpool. (foto: tottenham, twitter)

Med ett poeng på de siste fem kampene, er en klar plass blant topp-fire nå i fare. Vi håper magien av å spille på den splitter nye stadionen overgår et Arsenal og United på offensiven.

På onsdag får vi testet magien mot Crystal Palace.

Les: Manchester United får gavepakke fra «grinete» manager