Pochettino i skuddlinjen, spillerne er slitne

Mauricio Pochettino

Det er ikke bare toppscorer Harry Kane i Tottenham som får tyn om dagen, også manager Mauricio Pochettino er i skuddlinjen. – Det er første gang siden han ble leder i klubben i 2014 de har opplevd tre tap på rad.

En rekke Spurs-spillere klager over tretthet

Tottenham tapte 2 – 1 mot Inter Milan på tirsdag kveld i Champions League etter å ha tapt både mot Watford og Liverpool i Premier League.

Les på Musikknyheter: Lenny Kravitz til Norge

The Times skriver at «utmattelse og mental tretthet» er årsakene til deres nåværende nedgang. Flere av spillerne skal ha bedt om flere fridager. Mauricio Pochettino er kjent for å ha et tøft løp, mange av spillerne fikk for lite «nedetid» på grunn av VM.

Totalt 12 Tottenham-spillere var involvert i VM i Russland – åtte av dem var blant de fire siste – Harry Kane har ikke vært i sedvanlig scoringsform, han kunne på linje med flere andre trenge å slappe av.

Mange spillere føler de blir  «jobbet for hardt» i  Pochettinos tøffe «treningsregime». Dette har vært et tema en god stund i og med at  treningsplanen forblir den samme over hele Pochettino’s fireårige Tottenham-tjeneste.

Det går rykter som ikke er spesielt hyggelige for manageren.

 

 

Sjekk ut vår samarbeidspartner: Oddsen.nu – norges største tippeside