Fra tiden da Pochettino var superenergisk med Kane og gjengen.

Kjære Barcelona-supportere, vi skal ikke gjenta resultatet mot Bayern München, denne varme augustkvelden i Portugal. Nå rettes fokuset mot det Barca-presidenten forteller kommer til å skje av endringer de kommende ukene.

Ingen lurer lenger på at Quique Setién fra og med neste uke får masse tid til å pleie sjakkhobbyen. Nå er spørsmålet hvem som skal kaste seg inn og gjøre en av verdens største klubber klare til å møte neste sesong allerede om noen uker.

Les: «Jeg stikker hvis det hjelper klubben»

Xavi har krøpet inn i sitt midlertidige hull i Qatar og ber om tålmodighet. Da er det egentlig bare én leder som har kraften til å stå i Barcelonas perfect storm.

Mauricio Pochettino.

Ifølge spanske Sport var Pochettino inne i diskusjonen før Setién ble ansatt, men Barcelona-ledelsen turde ikke å fyre på bålet med å hente en tidligere manager hos byrivalen Espanyol.

Akkurat nå er det lite som kan helle mer olje på bålet enn ikke å ansette en kapasitet som Pochettino. Ifølge Sport har det pågått en dialog mellom klubben og argentineren de siste månedene, der Pochettino har signalisert at han er åpen for å ta jobben.

Barcelona må handle kjapt, Pochettino står og tripper etter å komme tilbake i manesjen. Vi kan ikke skjønne annet enn at Barcelona offentliggjør ansettelsen på mandag.

Les: Ikke noen overraskelse: Bayern ønsker permanent overgang