Pochettino: Bedre å tape for Solskjær enn å vinne mot Mourinho

Tung kveld for Kane. (foto: tottenham, twitter)

Hva er det egentlig med Ole Gunnar Solskjær. En ting er at spillerne ser ut til å digge vikaren sin, men når selv motstanderne etter tap mot United uttaler at det er helt greit, begynner vi så smått å lure.

La det være sagt: Mauricio Pochettino hater å tape. Og hjemmekampen mot United på søndag var et oppgjør han skulle og burde vinne for å holde tritt med City og Liverpool.

Det var fler enn Kane som hadde sine sjanser. (foto: tottenham, twitter)

Men når det først blir 1-0-tap mot United, er Pochettino likevel mindre skuffet enn etter forrige møte med United i ligaen.

Da vant Tottenham 3-0.

Forvirret? Vi overlater til Pochettino å forklare logikken.

-I dag er jeg glad etter tapet, men jeg var ikke fornøyd med det laget leverte da vi vant 3-0 der borte. Vi gjorde vi alt for å vinne, men når alt kommer til alt så er det fotball og noen ganger fortjener du ikke så mye, men du vinner likevel. Vi er skuffet over resultatet, men vi er fornøyde med forestillingen, sier Pochettino på pressekonferansen etter tapet.

Noen ganger spiller du som best og taper. (foto: tottenham, twitter)

Les: Leeds henter keeper fra verdens beste klubb!

Når vi minnes på at dette er en manager som har hatt godt tak på United under Jose Mourinho, blir dette en stor anerkjennelse til Solskjærs United.

Og for ikke å glemme: David De Gea.

Men kan ikke love at det er åpent på mandag heller, Harry… (foto: herrera, twitter)

-Jeg syns vi var så gode i den andre omgangen. Vi skapte nok sjanser til å score mål og vinne kampen. De Gea hadde elleve redninger som gjorde ham til kampens beste spiller til slutt, avslutter en slagen, men fornøyd Pochettino.

Les: Manchester United har stengt butikken!