Har ikke satt fyr på broen til London. (foto: psg, twitter)

Jesus Perez var Pochettinos assistent hos Tottenham og har siden fulgt med sin fotballmester til PSG. Mens de fleste forestiller seg at forholdet mellom styrelederen hos Spurs og Pochettino må være rimelig kjølig, har Perez en annen versjon.

-Mauricio og Daniel sender hverandre fortsatt sms og har et godt forhold. Vi har ingen bad feelings med Daniel. Tvert imot. Det var en profesjonell avgjørelse, sier assistenten til Evening Standard.

Les: Arsenal har funnet sin spiller

Profesjonell avgjørelse. Sparket, mindre enn seks måneder etter at Pochettino ledet Tottenham til en historisk Champions League-finale. Riktignok med Tottenham nede på en 14. plass i Premier League per november, men etter å ha sett hvordan City, United og nå også Arsenal har jobbet seg oppover tabellen med nok arbeidsro, er vi langt fra sikre på at Pochettino ville kjørt Tottenham i grøfta med mulighet til å fullføre sesongen.

Les på F7: Ny liga av helter snart på TV

For å ikke etterlate noe tvil om forholdet til Levy, kommer Perez med en hilsen til Tottenham-supporterne:

-We will be back at Spurs for sure.

(foto: psg, twitter)

Godt å høre, samtidig bør ikke Tottenham-supportere sitte og holde pusten mens de venter på returen. Tilværelsen hos PSG kan skape vaner hos Pochettino som Daniel Levy aldri vil kunne matche.

Les: Solskjær får seg en ekstra utfordring mot David Moyes