Får konkurranse fra en norsk jypling. (c) Bilde Juventus: Cristiano Ronaldo

Chelsea posisjonerer seg for et oppsiktsvekkende bud på fem ganger Ballon d’Or vinner og superstjerne Cristiano Ronaldo, ifølge den beryktede spanske sportsavisen Don Balon.

De skriver at Chelsea-eier Roman Abramovich bruker det gode forholdet han har til superagent Jorge Mendes for å fullføre en avtale med Juventus stjernen.

Les: Tottenham har funnet sin neste toppkeeper

Senest forrige uke hintet Milanos «Radio Rossonera» at Ronaldo kunne være på vei ut av Serie A for å lette Juventus ‘økonomiske byrde.

Journalist og Radio Rossonera-direktør Pietro Balzano Prota twittret i slutten av mai at «flere kilder» melder at Ronaldo kan forlate Juventus i sommer.

Prota twitret noe lignende i forrige uke og hevdet at han ser på ryktene som at de “ennå ikke skal klassifiseres som konkrete nyheter”.

Chelsea og manager Frank Lampard, har funnet frem det store sjekkheftet og er på shopping. Hakim Ziyech, (27), har allerede signert, mens Timo Werner, (24) forventes å være i boks snart etter Chelsea gikk med på å betale klausul på 53 millioner pund.

Les: APOEL Nicosia fortsetter å fiske i Rosenborg uten «Bruttern»

€ 120 millioner Ronaldo bud

Så et overgang for 35 år gamle Ronaldo ville være et godt skritt unna prinsippet om å kjøpe unge spillere, men så dukker ikke muligheten så ofte for å signere en spiller som har passert 600 karrière mål.

Ronaldo er fortsatt en glimrende spiller, fasit så langt i Torino er 53 mål på 75 kamper siden hans overgang på 100 millioner euro fra Real Madrid i juli 2018.