Jamie Bynoe-Gittens

Borussia Dortmund som aldri gjør noe overilt bereder nå grunnen for å hente tilbake en av sine gamle stjerner. De planlegger å la Jamie Bynoe-Gittens forlate klubben på lån i januar for å øke sjansene deres for å signere Jadon Sancho på nytt.

Sancho har nå tilbrakt to måneder i eksil fra Manchester Uniteds førstelag, etter å ha blitt forvist fra gruppen for effektivt å ha kalt manageren hans Erik ten Hag for en løgner.

Les: Sjeik Jassim har funnet en ny Premier League klubb han vil kjøpe

Ten Hag inkluderte ikke Sancho i troppen sin for septembers tap mot Arsenal; en avgjørelse som nederlenderen sa var på grunn av mangelfull leveranse fra kantspilleren på trening. Sancho svarte i sosiale medier med å skriver at Ten Hags versjon av hendelsene var falsk, og han påsto at han hadde blitt gjort til en «syndebukk» i løpet av sin underveldende tid på Old Trafford.

Det er ingen vei tilbake for eks-Dortmund-stjernen så lenge Erik ten Hag er i klubben.

Dortmund og Juventus har blitt ansett som de to ledende utfordrerne for Sanchos tjenester på en låneavtale, men Saudi-Arabia kan være hans eneste mulighet for et permanent overgang gitt hans imponerende lønn. – Med mindre han godtar kraftig lønnskutt. Årslønna i Manchester United er 13 millioner pund på en avtale frem til sommeren 2026. Med nesten tre år igjen har han 34 millioner pund tilgode. (Omtrent 463 millioner kroner)

Jamie Bynoe-Gittens er definitivt på vei opp!

Ifølge 90min har Dortmund et ess i ermet i form av Bynoe-Gittens, som de er forberedt på å låne ut for andre halvdel av sesongen for å lette Sanchos ankomst.

I likhet med Sancho tilbrakte Bynoe-Gittens også tid i Manchester Citys ungdomsakademi før han dro garatis til Dortmund i 2020, og 19-åringen har allerede spilt 30 ganger for førstelaget, scoret tre mål og satt opp to mer.

Les: Ruben Neves er snart tilbake i Premier League som Sandro Tonali erstatter

Den engelske U21-landslagsspillerens fremgang ble anerkjent med en ny langsiktig kontrakt frem til 2028 forrige måned, men han har slitt med regelmessig spilletid så langt denne sesongen, og har bare startet to Bundesliga-kamper så langt.

Sancho og Bynoe-Gittens sine saker utenfor banen blir begge tatt hånd om av det samme byrået, Elite Project Group Ltd. Det kan lette forhandlingene.

Et bytte til England er ikke utelukket på grunn av interesse fra Chelsea og Arsenal, men den 2004-fødte vingen vil trolig bli værende i Bundesliga, og han kan bli med på lånelisten av Youssoufa Moukoko, som angivelig blir frustrert over hans situasjon i Tyskland.

Før Jadon Sancho byttet til Manchester, hadde Sancho en direkte involvering i 114 mål på 137 kamper for Borussia Dortmund, og scoret 50 mål og satte opp 64 flere på 137 kamper for Edin Terzics lag.

Imidlertid har 23-åringen bare 12 mål og seks assist å vise fra 82 kamper i en Manchester United-trøye.