To gode venner. Christian Eriksen og Harry Kane

Tottenham spilte 0 – 0 mot Brentford og deres viktigste sommermål danske Christian Eriksen på lørdag og måtte med det «gi fra seg» fjerdeplassen i Premier League til Arsenal. Det var festdag hjemme på Emirates på lørdag, Arsenal som igjen har fått opp farten med en sprudlende kaptein Martin Ødegaard slo Manchester United 3 – 1.

Christian Eriksen, som har noen få uker igjen av sin korte kontrakt med Brentford røpet hvor han ønsket å spille da han etter kampen uttalte han håpet Tottenham kvalifiserer seg for Champions League. Mye artigere det enn Conference League som en annen beiler Manchester United ser ut til å kvalifisere seg til.

Det ser ut til å bli en heftig somme for Tottenham, noe som er nødvendig hvis London-klubben skal klare å holde på en svært rastløs Antonio Conte.

Les: Tottenham i sjokk! Antonio Conte forteller han drømmer om å flytte til søkkrik klubb

Dejan Kulusevski er for tiden på lån hos Tottenham fra Juventus. Svensken har vært en stor suksess så langt og har raskt blitt svært viktig. Det har en stund vært klart at London-klubben er svært interessert i å gjøre overgangen permanent ved å kjøpe 21-åringen i sommer. – Men det stopper ikke der, Spurs ønsker å styrke angrepet ytterligere.

Daily Star skriver at Tottenham ønsker å signere Serge Gnabry fra Bayern München. Gnabry, som i likhet med Kulusevski er i tenkeboksen, går inn i sitt siste kontraktsår med Bayern neste sesong og har ennå ikke forlenget kontrakten – noe som kan tale for et trekk allerede i sommer.

Tottenham har startet arbeidet med å «friste» Gnabry, de ønsker å rekruttere 26-åringen foran nesa til London-rival Arsenal som inntil nå har ligget et hestehodet foran.

Les: Le Parisien: Pochettino har fått sparken hos PSG

Totalt har Serge Gnabry blitt notert for 63 mål og 40 målgivende på 168 kamper siden han kom til Bayern München før sesongen 2017/2018.