Skal ri igjen.

De siste dagene har usikkerheten økt igjen for Barcelona fans. Det er slettes ikke sikkert Xavi Hernandez tar over roret i klubben denne gangen heller.

Xavi har ikke endret sitt fremtidige mål om å få trene FC Barcelona en dag. Imidlertid er han fortsatt glad i Al-Sadd også. – Xavi er for tiden trener i Qatar for Al-Sadd, der han har vært siden 2019.

Les: Spørs om ikke Nuno Santo ble grundig lurt

Gjennom hele trenerkarrieren har Xavi vært tydelig i kommentarene sine om at han en dag vil tilbake til FC Barcelona for å trene klubben, og etter at Joan Laporta kom tilbake som president i klubben økte ryktene i omfang, selv før Ronald Koeman fikk sparken.

I et intervju med 20 minutter sier den 41 år gamle spanjolen også at Barcelona fortsetter å være hans overordnede mål i fremtiden. «Planen er å trene Barcelona, ​​det har jeg aldri lagt skjul på. Det er mitt mål og min drøm. Jeg vet ikke om det vil skje eller ikke, om de trenger meg eller ikke».

Men hvis tilbudet kommer i dag, vil ikke Xavi ikke si om han vil si ja eller nei til tilbudet.

  • «For øyeblikket elsker jeg Al-Sadd og er veldig stolt over å være her. Hvis det kommer et tilbud, blir det sett på og så tar vi en avgjørelse, men jeg er veldig glad her.»

Han gjør det klart at han liker trenerjobben og har ambisjoner med det, akkurat som han hadde ambisjoner som spiller for å hjelpe andre. «I løpet av min tid med Barca og det spanske landslaget prøvde jeg alltid å gjøre mitt og forbedre de andre spillerne, og det er noe jeg trives med nå som trener»

«Jeg gjorde det allerede som kaptein, men nå som trener elsker jeg å se utviklingen til de lokale spillerne som vet at jeg gjør mitt for å hjelpe».

Les: Zinedine Zidane avslører noe om fremtiden når han forteller om sin uoppfylte drøm

Xavi vant mesterskapet i Qatar med Al-Sadd i fjor og topper også ligaen etter seks kamper i den nye sesongen.