Back and not furious. (foto: barcelona, twitter)

Manchester United mot Barcelona. Denne smaker katalansk seier, men heldigvis kan alt skjer i fotball. Dette er Gerard Pique også bevisst på. Han har ikke glemt hva Solskjær og gjengen fikk til mot PSG, eller hvilket fundament denne klubben står på.

Det er lett å glemme det etter en evighet hos Barcelona, men Pigue tilbrakte fire år hos United som ungdom.  Når han nå returnerer til Old Trafford for kamp på onsdagens Champions League kvartfinale, vet han hva som bor i denne klubben.

En gang United, alltid litt United? (barcelona, twitter)

Les: Tottenham-manageren: «Dette ser ikke bra ut»

-PSG er et meget godt eksempel. De spilte bedre på Old Trafford, men du kan ikke la United få en sjanse. Hvis du kan slå dem i første kampen med å score mange mål, må du gjøre det. United har en stor historie om å komme tilbake. Det gjorde de mot PSG,  selv med unge spillere fra akademiet. Vi må derfor være skrudd på fra første til siste minutt, sier Pique fiølge ESPN.

Sånn taler en spiller som ble formet av Sir Alex Ferguson.

Tenk om han hadde blitt…

Les: Endelig har Klopp skjønt det: «Det er min feil»

Og litt hjerte for United, finnes fortsatt.

-Siden jeg spilte hos United har de vært en av Englands største klubber. Selvfølgelig er det perioder der det i overganger kan gå dårlig, men de er den største klubben i England, avslutter spanjolen som var United-spiller fra 17-21 års alder.

Lært opp av Sir Alex. Til glede for Barcelona. (foto: barcelona, twitter)

Vi hadde satt mer pris på om Barcelona hadde undervurdert United. Det kommer Pique til å sørge for at de ikke gjør.

Les: Liverpool jakter på Hazard