Fotballkrigeren Sir Alex digget.

Det kommer alltid historier om nesten-overganger når spillere legger opp og tar seg tid for mimring. Den franske midstopperen har fortsatt bildet av seg og Sir Alex hengende på æresplass – selv om han valgte bort en karriere på Old Trafford.

Den tidligere franske midstopperen fikk seniordebuten hos Auxerre i 1999, startskuddet til en lang og suksessrik karriere. Etter exiten fra den franske klubben i 2004 ble det Serie A de neste tolv årene.

Les: Kuvendingen ingen så komme

-Da jeg var rundt 17 år gammel ville Alex Ferguson ha meg. Jeg var på besøk i Manchester, og jeg har fortsatt et bllde av meg og Alex Ferguson hjemme hos foreldrene mine, begynner Mexes til L’ Equipe.

Vi aner at 40-åringen skjønner at han gikk glipp av noe stort.

-Det var et fantastisk lag med blant annet Beckham, Schmeichel og Neville-brødrene. Men det endte med at jeg ble i Auxerre, fortsetter Mexes.

-Så var det nære igjen senere i karrieren. Treneren min hos Auxerre var blitt enig med dem (United), men jeg valgte Roma, mimrer Mexes.

Som ikke kan klage, med det som endte med 267 kamper i Roma-drakta før det ble 114 kamper for AC Milan frem til 2016.

Vi tror likevel franskmannen lurer litt på på hvordan livet hadde vært hvis han hadde latt seg overbevise av Sir Alex som en av de utvalgte.

Les: Hvis noen tror Liverpool-troppen er redusert før de siste kampene, tro igjen