Har inget hastverk. (foto: real madrid)

Kvartfinale i Champions League, «Bare» seks poeng bak Atletico Madrid på toppen i La Liga. Ikke mange hadde trodd at Zidane skulle klare å komme seg helskinnet gjennom denne sesongen. Etter en horribel start har Zidane reddet seg selv, sin legacy og klubben fra en totalt ydmykelse.

Det er derfor ikke overraskende om Zidane fortsetter som manager hos Real neste sesong. Ifølge franske Telefoot er det allerede bestemt hos Los Blancos at Zidane fortsetter som el jefe. Samtidig er det en annen trenerkabal som påvirker Zidanes vei videre.

Les: Spansk media: Haaland har slått i bordet – åpner opp for exit til sommeren

Didier Deschamps har vært sjefen for de gode tidene for det franske landslaget, en stilling Zidane skal trakte etter når han trekker seg tilbake fra Real for andre gang.

Joachim Löw har skapt småkaos i Tyskland da han varslet at han trekker seg som trener for Die Mannschaft etter EM-sluttspillet, ett år før tiden. Dette har fått Bayern München til å tviholde på Hansi Flick for at han ikke skal rappes av fotballforbundet.

Deschamps har fått det beste ut av Pogba.

Kan noe tilsvarende skje hos Frankrike/Real?

Ifølge franske Telefoot er Deschamps innstilt på å holde ut kontrakten som løper til etter VM-sluttspillet neste sommer. Skjer dette, blir det samtidig med at Zidanes kontrakt løper ut hos Real. Vi aner oppbygningenen til den perfekte timingen for Zidane.

Men først skal det vinnes noen flere trofeer for Real Madrid.

Les: Xabi Alonso lander managerjobb i Bundesliga!