Mester Klopp. (foto: liverpool, twitter)

Ett enslig poeng skiller Jürgen Klopp og gjengen fra å være á poeng med City på Premier League-toppen. To poeng for å gå helt til topps. På søndag er den første av de åtte kampene som gjenstår, definitivt den viktigste. Forrige sesong hadde Liverpool en skadeliste i troppen som holdt de røde ute av kampen om de største trofeene, nå er timingen perfekt for å rette opp dette.

På søndag skal Liverpool-spillerne ut på Etihad Stadium for å plassere seg i førersetet i Premier League med seier over Manchester City. Oppkjøringen har vært optimal. Fem Premier League-kamper uten tap, en overbevisende 1-3 seier mot Benfica i første Champions League-kvartfinale på tirsdag.

Les: Bild: Dortmund rydder plass i lønnsbudsjettet – dumper tre spillere

Motstander City har på de 5 siste Premier League-kampene gått på tap mot Tottenham, uavgjort mot Crystal Palace og hadde en seig kamp mot Atletico Madrid (Kevin de Bruyne fortalte han aldri har spilt mot en 5-5-0 formasjon tidligere), der Simeone brukte alle triksene for å begrense det til en knepen 1-0 seier til City før returoppgjøret i Madrid neste uke.

Jürgen Klopp kunne i tillegg møte pressen på fredag og bekrefte at han disponerer det som er av ressurser i troppen.

-Sist jeg sjekket mobilen hadde vi ingen skader, så alle er klare til helgen, sier Liverpool-manageren.

Les: Signaturen til Ronald Araujo er i boks

Dette betyr at selv Fabinho som fikk seg en smell i hodet mot Benfica stiller mot City i kampen om Premier League-trofeet. Det er det vi kaller perfekt «timing».