Martin Foyston og Per-Mathias Högmo

Helt nederst på Allsvenskan tabellen finner du Göteborg-klubben Häcken. – Der skal de slettes ikke være og henter inn hjelp fra Norge. 61-år gamle Per-Mathias Høgmo forlater stillingen som leder for Norges Fotballforbunds topptrenertrening og deltidsposten som sportssjef for Fredrikstad. Nå vil han få ansvaret for nok en snuoperasjon. (Fredrikstad leder OBOS-Ligaen etter å ha vært nede i skyggenes dal i PostNord-ligaen)

Med seg på laget får han med seg en gammel kjenning. Martin Foyston har lang fartstid som assistent, noe han har vært for Norge, under Høgmo, samt for Djurgarden og Strømsgodset. – Med seg på CVn i to omganger har den engelske treneren to perioder som video analytiker for Fulham.

Les: Marek Hamsik var bare en svipptur innom IFK Göteborg

Per-Mathias Høgmo har signert en 2,5-års kontrakt med Häcken og selv om formålet er å redde klubben fra nedrykk, vet sjefene at veldig mye er galt og at det tar tid å snu skuta. Høgmo har erfaringen som trengs, han har vært landslagssjef både for dame- og herrelandslaget. På klubbenivå har han ledet lag som Rosenborg, Tromsö og Djurgården.

Les på Popidol: Wanda Nara gleder alle med spektakulære feriebilder

I Häcken blir han Andreas Alms erstatter. Etter 8.kamper i Allsvenskan har Häcken bare 6.poeng.