Per-Mathias Høgmo har skjønt det trengs kraftigere lut neste år

(c) Foto: Jerv: Andreas Hagen

OBOS-Ligaklubben Jerv takker Andreas Hagen med ordene «En ekte klubblegende er ferdig»,nå er den 32 år gamle midtbanespilleren klar for Fredrikstad. – Det som skulle bli en kort visitt nede i PostNord ligaen, spesielt etter de hentet den tidligere Landslagstreneren Per-Mathias Høgmo før sesongen har vist seg å ikke bli så kort likevel.  

Det ble nesten i år, men neste år, ja da skal det bare skje. Det blir spennende å se om de klarer å opprettholde den unike interessen også inn neste sesong. – Det er ingen andre PostNord lag som har hatt like store budsjetter, så bra fasiliteter enn Fredrikstad, neste år må det veksles inn i opprykk.

Les: «Since Fergies gone» oppsumerer Manchester United etter Ferguson perfekt?

Det er en sentral Jerv spiller som nå «rykker» ned, Andreas Hagen har vært tydelig i OBOS-Ligaen og fikk 25 kamper forrige sesong. -Dette er en god overgang for Fredrikstad som får en passningssterk og teknisk spiller som vi egentlig lenge har ventet på at skulle «rykke opp» og spille for en Eliteserieklubb, nå går han altså motsatt vei, sikkert med tro om snarlig opprykk for Fredrikstad. I tillegg til Jerv har 32 åringen spilt for Skeid og i Danmark for Superligaklubben Viborg.

Til Fredrikstad sine sider sier Andreas Hagen: «Jeg gleder meg veldig til å spille for Fredrikstad. Det er et veldig profesjonelt opplegg med en fantastisk entusiasme rundt klubben som jeg ønsker å være en del av. Så håper jeg selvfølgelig at vi klarer et opprykk til OBOS-ligaen.
Med familieforøkelse på gang i mars passer det også fint å komme seg nærmere familien.»

Sjekk ut Nordicbet sin julekalender med daglige overraskelser og tilbud.

Vi regner med at Fredrikstad har skjønt det trengs mer til å begynne å klatre igjen. Det hjelper lite å være en gammel storhet hvis man ikke vinner kamper. Vi holder en stor knapp på at det kommer mere «gode» nyheter fra Per-Mathias Høgmo fremover.