Har råd til å smile på toppen av Premier League og med Haaland i hus. (foto: city, twitter)

Da Erik ten Hag fikk spørsmålet på fredag om de sterke ryktene om at han blir neste Manchester United-manager, var han alt annet enn avvisende. Da Pep Guardiola fikk spørsmålet om han mente den tidligere B-lagstreneren til Bayern München er manageren som endrer alt hos byrivalen, kom et ærlig svar i kjent Guardiola stil.

Guardiola ledet Bayern München da ten Hag hadde ansvaret for andrelaget i München, så helt ukjent med nederlenderen er City-manageren ikke, og lar seg imponere av resultatene ten Hag har fått til med Ajax.

Les: Fredag svarte Erik ten Hag på Manchester United-ryktene

City-manageren kan likevel ikke berolige United-supporterne at Erik ten Hag løser de sportslige utfordringene.

-Hvis jeg var 100 prosent sikker, hadde jeg ringt Manchester United og fortalt dem at de må hente ham, men jeg vet ikke, og ingen kan vite, svarer Guadiola ifølge Goal på spørsmålet om ten Hag kan bli en suksess i Premier League.

Velkomstilbud: 20 i odds for at Manchester City eller Liverpool skal vinne kampen på søndag

Som så pirker i det åpne såret hos United-supporterne.  

Sir Alex Ferguson i kjent positur med gyllen vase!

-Han er en dyktig manager, det er det ingen tvil om, men det har de andre foregående vært etter Sir Alex Ferguson. Du kan ikke si at David Moyes ikke er en god manager, heller ikke de andre som Jose Mourinho. Alle managerne som har vært hos United are excellent, kommer det fra Guardiola.

Les: Real Madrid har signert brasiliansk talent fra Shakhtar Donetsk

Au. Det er lov til å håpe, men ikke forvent løsningen. Manageren har ikke vært problemet på Old Trafford…