Bilde: Marca: Rått!

Pep Guardiola sa at han ikke vet hvordan han skal stoppe Lionel Messi, Kylian Mbappe og Neymar mens han forbereder seg til Manchester Citys Champions League-oppgjør mot Paris Saint-Germain.

Lagene møtes i Frankrike i dag, og i forkant av kampen sa Guardiola at det vil være nesten umulig å stoppe Mauricio Pochettinos tre fremre.

Les: Ronaldo har knekket Villareal-koden

  • Jeg vet ikke, sa Guardiola på en pressekonferanse mandag etter å ha blitt spurt om hvordan han skal stoppe Messi, Mbappe og Neymar. «Denne mengden kvalitet, jeg vet ikke hva vi skal gjøre for å stoppe dem, ærlig talt.

Manchester City mot Paris Saint-Germain spilles klokken 2100 i kveld på Parc des Princes.

«De er så gode. Denne mengden talent alt sammen, for å kontrollere det er så vanskelig.»

Guardiola vet alt om Messis kvalitet etter sin tid sammen i Barcelona.

Les: Kristoffer Klaesson slipper å tenke på Kiko Casilla

Messi har ennå ikke scoret for PSG etter hans sjokkovergang i sommer. – City -manageren insisterte på at selv en av de beste spillerne i verden trenger tid til å tilpasse seg et nytt lag i en ny liga.

«De trenger tid, men normalt blir det ikke gitt oss,» sa Guardiola. «Kvaliteten er der selvfølgelig. I mange år hadde de [PSG] eksepsjonelle spillere og toppledere. I den franske ligaen, cupene og Europa er de der.

«Vi vet nøyaktig hvor vanskelig det er. Men samtidig prøver vi å gå igjen, og vet hvor gode de er hver for seg og samlet.

«Jeg tror denne typen spillere [Messi] snakker for seg selv. Messi snakker for seg selv; du trenger ikke beskrive ham. Det han har gjort er mer enn eksepsjonelt.»

City var svært nær en overgang for Messi et år før han begynte i PSG. Guardiola sa gjentatte ganger at han ikke trodde det ville oppstå en situasjon der Messi ville forlate Barcelona og sa at det var en overraskelse å se 34-åringen forlate Camp Nou.

«Det var litt av en overraskelse for alle, men det skjedde,» la han til. «For noen år siden kunne du ikke forestille deg det, men det skjedde. I fotball vet du aldri, og i livet vet du aldri hva som vil skje. Jeg er ganske sikker på at han kommer til å bli lykkelig i Paris.»