The winner takes it all. (foto: city, twitter)

Manchester City har innrømmet de har mistet håpet om å signere Napoli-sensasjonen Khvicha Kvaratskhelia denne sommeren. For en måned siden startet de himmelblå arbeidet med å få hentet den georgiske superstjernen, men Napoli var allerede da klare på at de ville stritte imot.

Napoli har åpnet forhandlinger om å forlenge Kvaratskhelias kontrakt og signalisert de vil øke lønna til det dobbelte.

Les: Kylian Mbappe har startet forhandlingene som vil gjøre han til tidenes tredje rikeste fotballspiller

Daniele Longo fra Calciomercato.com rapporterer at agenten hans Mamuka Jugeli møtte Napoli-president Aurelio De Laurentiis mandag for å åpne samtaler.

Den nye kontrakten vil vare til 2028. – Signalene fra mafiabyen er at det ikke er noen problemer i forhandlingene og at de i praksis allerde er enige. «Kvaradona» som er Khvicha Kvaratskhelia sitt litt idiotiske kallenavn, men det sier noe om hans nivå.

Newcastle, Real Madrid og en rekke andre klubber har vært frempå. Men Napoli har allerede miset en nøkkelspoller i Kim Min-Jae til Bayern München. De møter også mye interesse for stjernespissen Victor Osimhen.

Les: Lautaro Martinez gjør helomvending

Kvaratskhelia flyttet til Napoli fra Dinamo Batumi i fjor sommer for 11,5 millioner – Det viste seg å være sesongens røverkjøp. Verdien nå sies å være rundt 100 millioner euro.

Han scoret 14 mål og assisterte 14 i alle konkurranser. Han leverte en rekke strålende prestasjoner, inkludert å rive Juventus fra hverandre 5-1 i januar og Liverpool 4-1 i Champions League i september i fjor.

Kvaratskhelia var en barndoms Real Madrid-fan og har ofte sagt at det er drømmen hans å spille for Blancos en dag.