Dette er livet. (foto: Milan, twitter)

Det er svært imponerende det 39 år gamle Zlatan Ibrahimovic, mens andre stjerner som er på hans alder må reise langt av gårde til land som er elendige i vinteridretter for å spille fotball fortsetter den svenske superstjernen å levere på et svært høyt nivå i en av de største ligaene i verden for en toppklubb.

Ibrahimovic er i ferd med å redefinere hva som er mulig innen fotball, på samme måte som 43 år gamle Tom Brady gjør det i USA. – Video: Tom Brady med sin syvende Super Bowl seiers-ring

Zlatan Ibrahimovic sin avtale med AC Milan går ut til sommeren, den italienske storklubben drar ikke beina etter seg i jakten på en forlengelse. Teknisk direktør Paulo Maldini er full av beundring og har med stor forbauselse oppdaget at det faktisk er mulig for en spiller som er nesten 40 år være bedre enn den ti år yngre utgaven av seg selv. – Det han ser i Zlatan Ibrahimovic har han aldri sett før!.

Les: Det er ikke ofte vi faller i søvn av historiene til Nicklas Bendtner

AC Milan ligger på førsteplass i Serie A to poeng foran stadionkamerat Inter Milan.

«Vi er blant de yngste lagene i Europa, så vi trenger en leder som Ibrahimovic. Han har fortalt oss at en ny kontrakt avhenger av kroppen hans»

«Men hvis han fortsetter som dette, skjønner jeg ikke hvorfor han ikke skulle fortsette karrieren sin her»

«Når du ser hvordan han trener og forbereder seg, kan jeg ikke si at jeg er overrasket. Han er en mester, en atlet med enorm motivasjon, og han er veldig bevisst på å ta vare på kroppen, sa trener Stefano Pioli til Goal.

Listen med klubber som Zlatan Ibrahimovic har spilt for opp igjennom begynner å bli lang: Malmö, Ajax, Juventus, Inter, Barcelona, AC Milan, Paris Saint-Germain, Manchester United og LA Galaxy.

Les: Ny dramafilm om et virus som raserer verden