Paulo Dybala i samtaler, har bestemt seg for Premier League

Superhelt som forbilde? (foto: juventus, twitter)

Den argentinske angrepsspilleren med det fulle navnet Paulo Bruno Exequiel Dybala befinner seg naturlig nok litt i skyggen av Juventus sin superstjerne Cristiano Ronaldo, det er en skygge han vil ut av og Premier League er det som skal fjerne solskjermingen. 

Vi har lenge hørt om Manchester United manger Ole Gunnar Solskjær som beundring for Dybala, spesielt hans ekstreme avslutteregenskaper minner han om noe han husker fra sin egen tid.   Daily Mail skriver at det er samtaler på gang og at Paulo Dybala ønskes som Manchester United nye stjernespiss. 

Det å være på toppen av plakaten er en rolla som Dybala vil elske. Til tross for at samtalene er i en tidlig fase skal interessen være stor på begge sider av bordet. Daily Mail skriver at han vil hentes inn som en erstatter for Romelu Lukaku som i likhet med veldig mange andre er på vei ut portene på Old Trafford. – Det blir store utskiftninger i sommer så du kan egentlig vare velge deg en navn og si at Dybala er en erstatter for vedkommende.

Manchester United er villig til å betale 85 millioner pund for den argentinske angriperen, samtidig som Juventus er klare for å selge ham.

Britiske medier slår fast at nordmannen vil få flere milliarder å handle for, og at det kan bli tidenes mest kostbare overgangsvindu for de røde djevlene.

En rekke profiler blir allerede koblet til Old Trafford. – Dette er noen av de.

Crystal Palace forsvarsspiller Aaron Wan-Bissaka, Tottenham forsvarsspiller Toby Alderweireld, Napoli forsvarsspiller Kalidou Koulibaly, Everton midtbanespiller Idrissa Gueye og Borussia Dortmund vidunderbarn Jadon Sancho.