Thumbs up, Paul. (foto: united, twitter)

Okay, vi er litt kunstig høyt oppe etter å ha glist oss gjennom 5-0 overkjøringen av Bundesliga-lederen. Men når sindige Paul Scholes nekter å avskrive en Champions League-tittel til Manchester United, da henger vi oss på.

For selv om det var innbytter Marcus Rashford som blir stående som den synlige helten, holder Solskjær fast på at det var hele laget som hadde kjempet seg i posisjon da Rashford kastet overtrekksdrakten og dro til med tre scoringer.

Les: 4 forsvarsspillere Harry Kane ikke kan fordra å møte

Så over til Scholes om mulighetene for å gå hele veien i Champions League:

-Hvorfor ikke? Måten de setter opp kan de slå alle med dette nivået på prestasjonene, sier Scholes til BT Sport. Som ble møtt av latter fra Rio Ferdinand som ba Scholes roe seg etter bare to seire.

Scholes nektet å gi seg.

United-legenden trakk frem Bayern München som den eneste favoritten, der de andre kanonene har vist svakheter allerede. Real Madrid er helt ute å kjøre, Barcelona er midt inni en turbulent periode, «Aldrende » Juventus tapte mot Barca, Manchester City og Liverpool har vist store svakhetstegn i Premier League denne sesongen.

Les på Engelske klubber: Bayern München serverer en lissepasning til Liverpool

Manchester United er langt fra det beste laget i Europa – eller på balløya. Troppen er langt fra komplett, men Solskjær har funnet oppskriften på hvordan United kan oppnå enkeltstående knallresultater mot de beste i bransjen. Denne oppskriften kan bringe United langt inn i de avgjørende fasene i Champions League.

Som Scholes, nekter vi derfor å avskrive muligheten for at Solskjær løfter Champions League-trofeet to år før tiden.

Go!

Les: Ferdinand syntes skikkelig synd på United-mål