Har det meste - når alt stemmer. (foto:united, twitter)

Statistikken lyver ikke, men det føles ikke helt slik med hensyn til Paul Pogba sine prestasjoner denne sesongen for Manchester United. Sesongen 2018/2019 var faktisk Pogbas aller beste hva angår målpoeng på klubbnivå. – Franskmannen vartet opp med 16 mål og 11 målgivende for Manchester United denne på totalt 47 kamper.

Vi forventet bare mer både av han og av klubben.

Les: Brasil trenger ikke Neymar så lenge de har Philippe Coutinho i storform

Lenge har det vært rykter om en overgang til Real Madrid og nå ifølge spanske ABC er Paul Pogba villig til å sette hardt mot hardt for å få til en overgang.

Real Madrid har allerede handlet for 3 milliarder kroner og de skal ha enda mer tilgjengelig, den franske superstjernen skal være klar til å levere inn en overgangssøknad til Ed Woodward og resten av United-styret.

Les: To AC Milan legender tilbake på San Siro

Om det ikke skulle nå frem, skal Pogba være beredt til å gå ut i streik for å tvinge frem en overgang ved å ikke møte opp som avtalt til sommeroppkjøringen med resten av United-troppen.

Dette lukter superagent Mino Raiola som ofte spiller skittent for egen vinning. Ifølge ABC vil Raiola tjene 22 millioner euro hvis Pogba får sin overgang til Real Madrid, og selv skal Pogba ha godtatt at han må ned i lønn hvis overgangen skal materialisere seg.

Manchester United skal ønske seg svimlende 180 millioner euro for Pogba, men i Madrid har de verdsatt franskmannen til nærmere 125 millioner euro.

Les på Popidol: Nicklas Bendtner i bryllupet til tennisstjerne Caroline Wozniacki

Manchester United knuste den daværende overgangsrekorden da klubben hentet tilbake Pogba fra Juventus i 2016. Klubben betalte 89 millioner pund for spilleren, som kanskje har til gode å vise at han kan levere på et høyt nivå over flere sesonger.

Summen min var høy. Det skjedde samtidig som en del andre overganger, så det er greit. Jeg tror dette handler litt om at jeg er midtbanespiller. Folk ser på spisser fordi de scorer mål, så det er nok hvorfor dette har en såpass stor påvirkning, uttalte Pogba nylig.

– Jeg tror ikke Neymar og Mbappé får høre det fordi de er spisser.