Pogba er litt som Zlatan, en verdensborger. (foto: pogba, twitter)

Det hjelper selvsagt på lagmoralen å vinne i Champions League, men det gjør sikkert enda mer å etter en periode med kritikk å score to mål på rappen. Manchester United dyreste spiller Paul Pogba føler at laget har klart å løfte seg etter en trist start på sesongen. – Statistikken er enig.

Manchester United vant lett onsdagens Champions League møte på bortekunstgress mot Young Boys.

Les: Fortsatt et stykke opp til Frankrike og Belgia

Paul Pogba var med to mål og en assist den store profilen i Manchester United, og han mener at United med tre seire i de tre siste kampene har kommet seg opp etter en dårlig start på sesongen. Pogba kommer med noen visdomsord til Sky Sports:

«Du blir alltid mer glad når du vinner, og du føler deg mentalt sterkere. Vi har blitt bedre. Vi skifter stadig laget, men spillerne som kommer inn og føler seg som en del av laget, og det er det vi trenger»

«Det var en veldig viktig seier, den første i Champions League. Vi trengte en god start, og vi fikk det. Ytelsen kunne vært bedre, men vi fikk resultatet og de tre poengene».

«Jeg er begge veldig fornøyd med å score og å være avgjørende for laget, og jeg er også fornøyd med lagets innsats. Det er bra når jeg kan hjelpe laget med mål og assisterer.

25-åringen Pogba har scoret fire mål på Manchester Uniteds seks kamper denne sesongen.

Les: Jose Mourinho «Han har aldri sagt til meg han vil dra»

For øyeblikket ligger bare Chelsea, Liverpool, Manchester City, Watford, Bournemouth, Tottenham og Arsenal over Manchester United i Premier League, på lørdag møter de Wolverhampton.

Sjekk ut vår samarbeidspartner: Oddsen.nu – norges største tippeside

Young Boys – Manchester United 0-3
Champions League gruppe H
35′ 0-1 Paul Pogba
44′ 0-2 Paul Pogba
66′ 0-3 Anthony Martial