Paul Pogba, Romelu Lukaku og David de Gea må erstattes

Ole og Ed

Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær og resten av sjefene på Old Trafford jobber på høygir. Planen er å bygge opp et ny kultur i klubben og da blir superstjernene en hemsko. Årsaken til at det er så vanskelig er lett å skjønne hvis man husker det er tenåringer (i hodet) man har med å gjøre. – Hvis du har en tenåring i huset kan du gjøre følgende forsøk:  Først gi beskjed om at fra nå kan du legge deg når du vil og i kjøleskapet er det så mye brus du orker. – Etter et halvt år setter du lås på kjøleskapet og innfører leggetid kl halv ti.

Superstjernene har lagt til seg vaner som er neste umulig å endre på og derfor må de ut, de som kommer inn vil få klar beskjed om at her på Old Trafford legger vi oss kl halv ti.

«Det må ryddes opp fra topp til bunn i klubben. Det er kulturproblemer i United. Hvem skal stå for kjøpene av spillere til sommeren? Hos alle andre klubber i Premier League vet jeg hvem som styrer spillerkjøpene, men jeg har ingen peiling i United» sa klubbveteranen Gary Neville til Sky Sports i det som i engelsk presse ble betegnet som «en tirade».

Profiler som Paul Pogba, Romelu Lukaku og David de Gea har alle bidratt til spekulasjoner om at de ikke har sin framtid på Old Trafford, og nå skriver flere engelske medier at Solskjær har sett seg ut Romelu Lukaku sin erstatter.

Les: Agent jobber med bytte av Ivan Perisic mot Manchester United-spiller

Både David de Gea og Paul Pogba er tippet på vei til La Liga, men Ole Gunnar Solskjær skal fortsatt være overbevist om at de to er mulig å «redde».

Les: David de Gea og Paul Pogba blir hos Manchester United

22 år gamle Moussa Dembele slo igjennom i Celtic og ble solgt til Lyon for ca 190 millioner kroner. Dembele er en hardarbeidende spiller som til tross for at han er en stigende stjerne ikke har «stjernenykker».

22-åringen ble kjøpt i august i fjor og har siden scoret 12 mål på 27 seriekamper for franskmennene. Lyon vil tjene godt på et salg, de har satt en prislapp på 450 millioner kroner, mer enn en dobling på et år. – Ikke dårlig.