Paul Pogba med oppsiktsvekkende krav for å bli i Manchester United

Har tatt fram den diplomatiske hårfrisyren.

Det er ingen hemmelighet at forholdet mellom Paul Pogba og Manchester United manager Jose Mourinho er på frysepunktet. Manageren har, med rette, kritisert Pogba for ujevne prestasjoner. Franskmannen er forbannet for «dårlig omtale», benking og er sjalu på Alexis Sanchez.

Paul Pogba sin superkyniske agent Mino Raiola har vært i skytteltrafikk mellom Manchester og Madrid i sommer og har forhandlet om en overgang. Samtidig har han lagt frem et nytt lønnskrav som skal kompensere for dårlig stemning.

Les: Bøttet inn mål og ble toppscorer, klar for Premier League igjen

Ifølge The Sun har Manchester United blitt fortalt at Paul Pogba trenger en lønnsøkning på 200.000 pund per uke hvis han skal fortsette.

VM-vinneren har tidligere i sommer kontaktet Manchester Uniteds supremo Ed Woodward for å fortelle ham at han ønsker å forlate Old Trafford. Deretter ble Barcelona rapportert å være interessert i spilleren og et bud verdt 45 millioner pund + Andre Gomes og Yerry Mina ble plassert. Noe Manchester United avviste.

Les på F7: Fortsetter Øya å være Øya etter de er kjøpt av et Equity fond

Derfor ønsker han å bli betalt på nivå med Manchester Uniteds høyeste betalte Alexis Sanchez. Alexis Sanchez ble da han kom til klubben i januar den best betalte spilleren i Premier League noen sinne, 23 millioner pund i året.

Ed Woodward ønsker å beholde Paul Pogba selv om spilleren vil ut. For tiden er Pogba kontraktert til Manchester United til 2021.

Rapporten sier også at Mino Raiola først hadde møtt Woodward i januar etter ankomst av Sanchez for å diskutere Pogbas lønn, men uten et resultat.

Jose Mourinho er ikke spesielt imøtekommende og har sagt sin mening, Manchester United kan godta en lønnsøkning, men ikke i nærheten av det som kreves av agenten.

Paul Pogba har denne sesongen hatt en rekke dårlige kamper og har blitt valgt bort i en flere viktige kamper, det støtter Jose Mourinho sin posisjon.

Se hva ekspert OddsRonny sier om Manchester United sine sjanser i Premier League